Stigla prinova
32

Blake Lively i Ryan Reynolds neobičnom objavom otkrili da su četvrti put postali roditelji

L. R.
Blake Lively i Ryan Reynolds (Foto: Twitter)
Blake Lively i Ryan Reynolds (Foto: Twitter)
Glumci Blake Lively i Ryan Reynolds ponovo su postali roditelji, a vijest o tome, glumica je odlučila podijeliti na svom Instagram proflilu na neuobičajen način.

Naime, slavni par nije podijelio fotografiju bebe kao dokaz prinove u porodici, već fotografiju na kojoj se Lively nalazi zajedno sa svojim suprugom Ryanom Reynoldsom i njegovom majkom Tammy, a na kojoj više nema trudnički stomak.

U ovoj objavi, objavljene su i fotografije hrane koju su jeli dok su gledali Super Bowl, zbog kojeg su mnogi fanovi bili oduševljeni i nazvali je epskom zbog načina na koji je odlučila podijeliti sretne vijesti.

Ryan Reynolds ranije je izjavio da su oni i njihove djevojčice spremni i željno očekuju prinovu, ali ni tada nije otkriven spol djeteta. Ipak fanovi vjeruju da se ponovo radi o djevojčici, jer sumnjaju da će ime dobiti po jednoj pjesmi njihove prijateljice i pjevačice Taylor Swift, kao što je to ranije bio slučaj.

Lively je prvi put otkrila svoju četvrtu trudnoću u septembru, kada se pojavila na crvenom tepihu na desetoj godišnjici Forbes Power Women's Summita u New Yorku. Ona i Reynolds zajedno imaju još tri kćerke Betty (3), Inez (6) i James (8).