Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e idioti jedni izmanipulisani vi sto komentarisete,onesvijescivao se od lijekova koji su mu propisani ? da mozda nije bio izopaceni narkoman na receptu ? a kad te je izdrzavao dobar ti je bio ,a sad si nasla sirit lazi u korist ljudi koji su ga ubili. Pocivaj u miru KRALJU !
Seri, seri, akad te plać"o nisi se bunila ! Dronfuljo !
MA ONA LAŽE
Zar je već 4 godine prošlo od kako je umro? Uuu.. bemti al vrijeme leti. nemoguce.
zašto onda onaj doktor leži u zatvoru...zašto ova nije svjedočila na sudu
MJ legenda...
nemogu ove miševe ! MJ king
bila uvijek ista*
A šta zatekla ga blijedog.. hahahaha pa frajer nema tena uopšte ***te hljeb hahahahahha u frajera je boja "kože" uvijek ista :D
"Bivša kućna pomoćnica kralja popa: Michael Jackson je bio izopačeni narkoman" KUĆNA POMOĆNICA ODLUĆILA ZARADITI KOJI DOLARČIĆ JER BIVŠI POSLODAVAC NIJE VIŠE U ŽIVOTU PA GA NE MOŽE PODKRADATI KAKO TO INAČE RADNICI RADE POSLODAVCIMA (isto kao što se pljuje po poslodavcima ne treba zaboraviti i podkradanja, ljenost, nerad i štetu koju radnici nanose poslodavcima) :O Michael Jackson je bio genije, perfekcionista i lično moj idol. Muzika mu je fenomenalna i lično imam originalni CD Thrillera.
Mladi potpuno zdravi Michael Jackson je otišao kod doktora na sistematski pregled, ali da bi ga imali kao stalnog klijenta, rekli su mu to-to-to i to... I da obavezno kupuje neke "lijekove" i da pije koktele propisanih tableta. On je doktore naravno poslušao, pio sve što su rekli, i - rikno.
Pedofil
vnago