London
0

Bivša britanska misica pretučena u klubu

Sarajevo-x.com
Nakon što je u ponedjeljak navečer brutalno pretučena ispred noćnog kluba Crystal u Londonu, bivša britanska misica Danielle Lloyd napustila je bolnicu u pratnji svog momka Jamiea O'Hare.

U napadu koji je pretrpjela 25-godišnjem modelu stradala je noga, a fotografije koje su zabilježili britanski mediji kobne večeri prikazali su ljepoticu oblivenu krvlju kako bez obuće i s bolnim izrazom lica leži na pločniku.

Lloydova je ispričala kako su je dvije ženske osobe gurnule na stol prepun flaša i čaša, a ovo je drugi put kako je manekenka žrtva fizičkog napada. Njen glasnogovornik izjavio je kako je Danielle podvrgnuta operaciji lijeve noge i kako su povrede koje je zadobila veoma ozbiljne. Noć je provela u privatnoj bolnici, a operativni zahvat je, saznaju britanski mediji, uspješno prošao.

"Danielle je izašla sa šest prijateljica i svojim momkom kad je bez povoda napadnuta oko 2.30 iza ponoći", izjavio je glasnogovornik mlade Britanke.

Dvije osumnjičene žene uhapšene su, potvrđeno je iz policijskih izvora.

Gospođica Lloyd bila je učesnica britanskog showa "Big Borther", a u prethodnom napadu povrijedila ju je bivša djevojka njenog momka Sade Metcalfe.