Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sta treba,kao onaj Jaz Z i njegova gloopacha kupovati djetetu barbiku sa dijamantima ,tutu od zlata i slicno.Vjerujem da ce Bilova djeca biti odlicno odgojena.Bili king.
Zvuci nevjerovatno, ali znam I neke nase bogatase koji na isti nacin vaspitaju svoju djecu. Duboki respekt prema takvim roditeljsko odgojnim metodama.
daboda ti djeca lose ucila u sloki
@kona Za dzeparca, nek se nadje
Bill Gates:; mala idi usisaj dnevni boravak dat ce ti tata milion dolara.
Sin mu je dao napojnicu od 50$, a on od 5$ u istom restoranu. Konobar ga pitao kako on da da tako malu napojnicu, a najbogatiji covjek na svijetu? "Moj sin ima najbogatijeg oca na svijetu, a moj otac je bio stolar" True Story
Neka i treba! Svaka cast za ovo.Al opet,klocevi od roditelja ce opet kupovat nove pizdarije iphone i to smece.
Drže Bile, svaki dan te sve više poštujem. Djecu treba naučiti da nije sve tako jednostavno u životu, i da se za bogatsvo treba truditi, a ne da budu razmažena djeca koja misle da su bolji od drugih i da zaslužuju imati bolje ne radeći ništa.
ma dobar je taj bill, ljudina... al ozbiljno... :D
Al se zato iglaju i trpaju u pakase vec sa 12.
Ja sam pljunuti Bill Gates, drzim se one njegove o padanju na ispitima i evo pao sam semestar ;)
ostade MS bez oba wp8 korisnika
rigoroznE?? ovo je po vama rigorozna mjera? pa dobro "novinari" ovog govno portala su retardirani i glupi pa je tako i ova mjera rigorozna
Zabranio svojoj djeci mobitele do 13. godine, a trenutno ima samo jedno dijete mladje od 13. . . .
Sta se bili stisko.