Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni nisu maoni platili da slusamnjenu muziku! I sa ponosom mogu reci da slusam njenu muziku. Nisu joj masoni podarili glas!!
Zar ti nije najtužnije što ti dijete liči na muža?
ime su joj izabrali
Ma ni prvo dijete nisi ti rodila već surogat majka. Gadiš mi se sa svojim feminizmom
Zato si drugo naručila gotovo sa onim svojim masonom Džejom...ptice na grani znaju da si odglumila trudnoću.Najbolja pjevačica svijeta,najveći hit 20 vijeka,najljepša žena svijeta....samo su neke od titula koje su ti masoni naštelili.
To je najveća bol na svijetu koju čovjek može da iskusi, a kome se nije desilo nikad neće ni moći da je zamisli. Od srca želim da niko i ne sazna kako je to. Zato svako dijete treba tretirati kao blagoslov, kakve preferencije spola i gluposti.... samo neka je živo i zdravo! Kakvo je da je, treba biti voljeno i zaštićeno, jer život je čudo i najveći dar.