Neplanska trudnoća
0

Beyonce i Jay- Z će postati roditelji

Sarajevo-x.com
Beyonce i Jay-Z
Beyonce i Jay-Z
Pjevačica Beyonce i njen suprug, rapper, Jay-Z uskoro će postati roditelji. Kako pišu američki mediji, muzičarka je u ranom stadiju trudnoće, ali je presretna zbog toga što će postati majka.

"I oni su tek saznali da će postati roditelji. Beyonce je bila šokirana, ona voli djecu, ali nije još očekivala da će postati majka. Željela je prvo završiti novi album i održati koncerte diljem svijeta", kazao je izvor blizak paru za magazin US.

Ipak, isti izvor tvrdi da zgodna muzičarka i glumica nije nimalo razočarana, bez obzira na to što je trudnoća bila neplanska.

"Ona zna da je to dar od Boga i presretna je, baš kao i Jay. Njih dvoje su oduvijek željeli imati veliku porodicu."

I prijatelji slavnog para već su uputili čestitke i istakli kako su posve sigurni da će njih doje biti izvanredni roditelji.

"Jay je oduvijek maštao o velikoj porodici i to mu je bilo na prvom mjestu. Želim njemu i njegovoj supruzi sve najbolje", kazao je Kevin Liles koji slavnog rappera poznaje nekoliko godina.

S tim da će poznati umjetnici biti dobri roditelji složila se i Beyonceina sestra Solange.

"Beyonce ima veliko i toplo srce. Bit će divna majka."

Beyoncein glasnogovornik nije komentarisao navode o trudnoći.

Napominjemo, prije nekoliko mjeseci američki tabloidi objavili su da je Beyonce trudna, međutim ona je oštro demantovala te navode, tvrdeći da još nije spremna da postane majka.

"Još nije vrijeme za to, ali će definitivno doći. Želim biti najbolja majka, poput moje. Želim s djetetom biti povezana kao što smo povezane nas dvije. Sigurnost i ljubav koje osjećam u vezi i braku, neopisive su", izjavila je tada slavna muzičarka i glumica.