'Moj suprug glumi bolje od mene'
0

Begović više ne spava ispred stana, otišla s majkom i kćekom

Sarajevo-x.com
Mia Begović
Mia Begović
Nakon tri dana spavanja pred vlastitim stanom hrvatska glumica Mia Begović je u društvu svoje kćeri Maje Lene Lopatny napustila zgradu u Masarykovoj ulici. Cijela drama je počela kada se glumica vratila iz Kostarike gdje je nastupila u reality showu "Survivor".

Kada je stigla pred vrata svog stana naišla je na zaključana vrata u Masarykovoj ulici u kojem je živjela sa bivšim suprugom Željkom Znidarićem. Begović tvrdi kako je Znidarić provalio u stan koji se nalazi pod zaplijenom te da je promijenio bravu.

Poznata glumica od povratka u Zagreb spavala je na stubištu ispred stana, a pomagali su joj susjedi kao i njena kćerka Maja Lena Lopatny, prenosi Jutarnji list.

Jučer oko 19 sati po Miju su došle kćerka Maja Lena Lopatny i majka Tereza, a glumica je napustila stubište zgrade u kojoj se nalazi stan. Dnevnik.hr. prenosi da je sve vrijeme uz Miju bio i njen advokat koji je odgovaro na pitanja novinara.

Kako prenosi Dnevnik.hr u zgradi se odvijala prava drama, Mija je napustila prostor uz povike kako "jedan muškarac bolje glumi od žene koja se pozorištem bavi desetljećima!", dodaje.

Poznato je kako je glumica već nekoliko puta rekla da se njen bivši suprug želi domoći njihove zajedničke imovine, ali da ona neće odustati od nakane da ga u tome spriječi.

"Ne mogu odustati od svojih principa. I ako sam ekscentrična, po tome jesam ekscentrična. Ne radim ovo iz sažaljenja, jednostavno sam iz nekih principa ispred vrata, iz principa da moramo poštovati naše zakone, da naša policija mora štititi sugrađane, a Željko je u ovom slučaju samo moj bivši suprug, odnosno provalnik", izjavila je glumica za Dnevnik.hr.

Bivši supružnici već su duže vrijeme u sporu oko stana, koji je sada kulminirao. Par se sporazumno rastao 2010. nakon šest godina braka.