Odlaze iz Los Angelesa
0

Beckhamovi traže privatne škole u Londonu i Parizu za svoju djecu

Sarajevo-x.com
Porodica Beckham
Porodica Beckham
Popularni fudbaler David Beckham i njegova supruga Victoria u potrazi su za privatnim školama u Engleskoj i Francuskoj, što britanski mediji shvataju kao trajni povratak ove slavne porodice iz Sjedinjenih Američkih Država.

Beckhamovi su ovog vikenda napustili Los Angeles i Božićne praznike će provesti u Evropi. Kako prenosi Daily Mail, osim u Londonu, David i Victoria traže privatne škole i u Parizu, koji bi mogao biti sljedeće prebivalište njihove porodice.

Svaki dan se očekuje i zvanična potvrda da je David Beckham potpisao ugovor sa Paris Saint Germainom.

"David je na ivici odluke. Da li će to biti PSG ili neki britanski klub, vidjet ćemo. Svoju odluku objavit će pred Novu godinu", kazao je izvor blizak porodici.

Iako se Victoria protivila napuštanju SAD-a, prijatelji ove porodice kažu kako se pomirila sa činjenicom da će od naredne godine živjeti negdje u Evropi.

"Victoria se sada želi vratiti u London i živjeti na relaciji između glavnih gradova Engleske i Francuske. Ali, neće odustati od svojih nekretnina u Los Angelesu. Ovdje će više vremena provoditi sa svojom porodicom", kažu izvori bliski ovoj slavnoj porodici.