Dok Amerikance "drma" pesimizam
0
Barack Obama pripremao hranu u narodnoj kuhinji
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj sa mister prezident na mister kuhar Amerika iz so fak\'d ap. God bless the drainage!
Zamislite Bakira Izmetbegovica da ovo radi ili ne daj Boze Lagumdziju:-) NO WAY!
Hoce da kaze da je Bush doveo SAD do ovog nepodnosljivog stanja. Njegovi preskupi ratovi su doveli do toga da amerikanci sada ko zadnje fuflje idu po narodnim kuhinjama. Nadam se da ce Obama promijeniti politiku.
reagirat cu kao glupi amerikanac....AWWWWWWwwwwwwwwwwww
ovakve kao dole vijesti i nisu massmedijski popularne ali evo ko zna engleski nek procita: http://www.theonion.com/articles/drunken-ben-bernanke-tells-everyone-at-neighborhoo,21059/
Tvoj nick dovoljno govori o tebi...ahm ahm. Preporucio bih ti da uzmes knjigu historije, jeftina je pravo, a mozes je i iznajmit iz biblioteke, pa malo procitaj onaj dio \"novi svijet\"
Ugledao se na tetku Zilhu. Jeli hrana po cifutskom receptu. de li ista od toga u Somaliju ili Palestinu. OooooBama Bog t ubio.
Kad ce te vidjet Tihica da ovo radi...samo na druge gledate,pogledajte malo na sebe,balkanci zaostali.
Divi Vjeke s OBN-a...
vidi mu rikavica, ko da je iz foce
presednik malo je zagorilo to cuje se na 300 biliona vanjskog duga na krsenje ljuskih prava, a ekonomija da nepricam down je jedina rijec, a najgore je sto sad tesko se ista moze prodati iz vase kuhinje....