Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Voljela bih se udati za Justina Biebera...i zalazem se za mir u svijetu...i zelim spasiti male slatke tuljane.
bibere, ženi ovo, ne budi lud... cura je 300 puta bolja on one selene gomez.
niti znam ko je ova, niti onog za koga bi se udala :/
hahhhaa zanimljivo
vecinom, zene vole inteligenciju tako je ljudski mozak i evoluirao, zahvaljujuci zenama i seksualnoj selekciji. da zene vole samo musko tijelo, danas ne bi bili glavate mozgalice, nego masa misica. ona ocito ne spada u tu vecinu, jer ovaj mali nema ni jedno, ni drugo.
Udaj se za mene, nemoj za te pedercine
Just IN Bar
E jes\' i nasla...
justin bieber moze samo midgete da kara...
danas je izgleda era unisexa...poznato je u davna vremena da su zene dolazile velikim ratnicima da bi sa njima imali potomke...takođe grci su bogove predstavljali kao savrseno građene muskarce..sad cete vjerovatno reci da sam ljubomoran,i tako nesto...svaka cast justinu bieberu,ali zene mi nisu jasne,momak nema 160 cm i 50 kila,i ona u njemu vidi nekog muskarca koji je privlacan,pa kako ce s njim u krevet pitam se...
Otres\'o bih je k\'o toplomjer !!!
A jeko taj Biber?
jel ova lezbejka ili sta vec???
JAJAJ, A VI SVE FOL PEDER PEDER GLEDAJ STA PEDER VODA ;)
Nekad sam ga bac\'o i na sam spomen doticne, sada...tesko...
Ah sto me nasmija ovaj texs, aaaaaa tek kom. od \"commi\" :)))) Odalafi me!!! Grijat ce sunce citav dan!!! :)))))))))))))))))))))))))))
kad sad biber zabiberi....