Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljubav na milijarditi pogled
Et ja mislio udat ce se za Nazifa Gljivu
Prije ce bit da je medo mislio na podebeo novcanik.:)
@medo ...šta je puoka ?...budi mršav ? :)
pa neće za siromaha? kako ono kazu: kad dodje debeli siromah zgodnoj curi i nabacuje joj se ona ce reci: fuj svinjo jedna kad dodje debeli bogatun zgodnoj curi i namigne joj, ona ce reci: bas je sladak i simpatican medo moj!
e jesi mi spustio/la...:D Tebi ni Bog ne moze pomoci da SKONTAS!
ova umrla od gudre prije par godina???
Probaj ubaciti koji zarez, ,, mozda i skontamo šta je pisac htjeo reći.
Fuksa obicna, fuj!!
Kako ste samo glupi svi sto komentarisete "pa naravno da ce za milijardera", kao da ona sama nema bruku para! A uostalom, naravno da nece za kokuza, pa kokuzima se i ne druzi, da ga moze upoznati, isto kao sto se ni mi ne druzimo sa milijarderima.
Ali zato 'Mujo ima dobru ćunu' malo je paglu ali zato joMu dobro zandara ove vaše bogatašice, papče jedan. Udaju se za vas milionerčiće i zaposle vas da im brijete noge i zaljevate cvijeće, a one kod Mujketa na tretman hahaha.
Dijete kad malo odrastes shvatices da sex i ljepota ne igraju neku ulogu u njihovim godinama.Ovome milijardedu je tesko povrijedjena kicma tako mu treba podrska i zrela zena a ne balavica koja je citav dan u shopingu.Prioriteti i ukus se mjenaju sa godinama.
koliko moraš biti glup pa biti milijarder i vjenčati nekog od 48?
Ella i ja cu uskoro u usa , takodjer kod jednog sitnog milionera, al ko mari sto je sitan, bolje i AMERIKANAC NEGO K.R.E.T.E.N.S.K.I NEPISMENI BOSANAC . Zene i ne znaju kakvih sve muzijaka ima po svijetu, vec se jadne jagme i biju za ove bosanske bijednike .... hhhhhhh
Iz sveg srca ovim jadovima sto misle da su veci i zena uglavnom bitni novci...zelim da se enormno obogate...!!! Da bi bili jos jadniji... Ja zaista ne znam kako 95 % ovih manje bogatih nadju zene i ljubav zaista ne znam... Jadnici uskoumni napaceni...
sigurno iz ljubavi...
pa nije luda da ga pusi kokuzu