Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas koja god kurava s televizijese ne može nazvati ni pjevačicom, ni glumicom ni manekenkom, zovu je starleta! Ja sam za to da umjesto zaljevanja, počnemo stvari zvati pravim imenima! Starleta - malo poznatija i skuplja kurava!
kurleta :)
NAravno, nije mi bio cilj uvrijediti Staniju. Ona je ostvarena ličnost! Slučajno sam ovo napisao na ovo članku!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
(mašem glavom lijevo-desno u nevjerici)
Kako skici na kraju videa, ko da ga u guzu prima :)
Gledam i ne vjerujem kakva guska. Kaze "nova bolest"? Da, otkrivena prije 10 dana. Zalila se malom posudicom vode bez leda, boga pitaj koje temperature, da bi bila IN. Ni dinara naravno nije dala :) Cirkus je ovo sto smo mi Balkanci napravili od ove kampanje, mada je u sustini namjera bila dobra. Politi se hladnom vodom radi solidarisanja, a usput se u sustini davao i novac mada to nije pravilo, pa se tako spojilo i korisno i donekle zabavno. A sta nasi rade? Bezveze se pljusnu vodom zarad vise pregleda na YT. Koje LEDILO!
Mokra do koze, pita da udje ima li ista sladje nego tudje mokra do koze, skida sve sa sebe kaze, mislim nocima na tebe
Drolja je al za mene nema bolje trebe u cjelini od ove Stanije... Da mi je jedno 10-tak sekundi snjom, ne bi mi više trebalo hihihi
Isto neka scena iz porno filmova (Mac na stolu, fufa u ružičastom napuhanih sisa nešto melje bez veze kao ko fol neki intro). Samo joj fali da ono slučajno uleti zagonđija i da je počne brisati peškirima pa da to pređe u neku akciju ubijanja od y...čine. jadno brate da jadnije ne može biti.
Stanija je kurva per excellence
kurcpareta
kurvetino pospi se benzinom.
da mi je samo vidjeti tvoje fanove stano. ako ta bica uopste postoje :D
Izvještačeno meko L povlači živac iz malog mozga.
kurava
smece :((
ajde zbljoho jedna!
starleta je po naski kurava, recite fino da raja koja ne konta engleski zna o kome se radi.
nju treba poprskati.
Neka se zalije...znate vec cime. Ne mora uvijek da guta.