Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji filter i operacija gore dole i to se svede na isto…
Da ne spominjem sminku, to je davno prevazidjeno…
Dobro se sredila. Nos je ok estetski korigirala, podočnjake uklonila, usne umjereno napumpala i naglašene bore smijalice je dobro popunila nekim filerima. Od sebe je napravila atraktivnu mačku, to se zove dobro ulaganje u sebe.
sta je ovdje atraktivno?
Ja ⠀
Jos jedna smikerica medju ostalim, kao da ih iz iste forme stancaju... Nigdje orginaliteta, samo kopija jedna druge...
Kako ružni komentari. Da mi je vidjeti kako su lijepi ovi što komentarišu. Ja prvi put čujem za nju. Ali cura je zgodna, lijepa, ima divne grudi. Šta joj fali?
Voditeljica? Izgleda kao turbo-folk 'pjevaljka'
Ne znam Zerina ali imas lijepe fonasi
S i.s.e
Austrougarska drolja
bzevze
Foto prije 6 god -tvoj osmjeh sve govori jer tad si bila kao mala beba bez opterecenja i voljom za zivot.Dansnji tvoj izgled kao i tvoje oblacenje su produkt zivotnog trenda gdje mnoge izgledaju tako poput kuj. Kakvi si sasa mentalno to ne znamo niti ce mnogi saznati
Promijenilo se dosta toga... puder za lice kilo-dvije otprilike
Divno izgledas
Super si zerina
Papanka.Kisnola joj glooova
Ja bi ovoj naso sobu uh… Djasmine dira me Hakala
Jos par godina i bice u najboljim godinama i bice top. Bice za nju mesta na nekoj novoj frekvenciji pod sponzorstvom Srpskog sveta gde ce se ona svojom pamecu i lepotom izboriti za pet minuta slave i svoje mesto pod srecnom zvezdom u glavnom gradu Beogradu.
....koja operacija ... i ... etogac ....! 🙄
Zvekno bi ja to