Nove karijere
0

Ashton Kutcher postao trener

Sarajevo-x.com
Mladi glumac, tvorac megapopularnog showa "Punk'd" dobio je novi posao. Riječ je o poziciji asistenta trenera američkog fudbala u školi Harvard-Westlake u Los Angelesu.

Zvijezda TV serije "Lude 70-te" i nekadašnji model igrao je američki fudbal tokom svojih školskih dana u Iowi, te će sada pomagati svom prijatelju i glavnom treneru Scootu Woodu. Kutcher će raditi tokom treninga pet dana u sedmici, a bit će prisutan i na mečevima.

Prema riječima Audriusa Bardzukasa, direktora za sportske aktivnosti pomenute škole suprug Demi Moore se prijavio za ovu poziciju jer nijedna od njegovih pokćerki ne voli sport.

"Pitao sam ga zašto želi biti trener, a on mi je odgovorio da je sada otac koji ima tri kćeri, a nijedna od njih nije zainteresovana za sport. Ashton voli američki fudbal i rekao mi je da je oduvijek želio biti trener", dodao je Bardzukas, a izvještavaju američki mediji.

Iako mu novca svakako ne nedostaje Kutcher je ipak plaćen za ovaj neobičan angažman.

Vrijeme će pokazati da li će zvijezda filmova "Just married", "The butterfly effect", "The Guardian" možda na kraju svega odlučiti i da definitivno promijeni karijeru.