Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hvali nikab, ali obuci tijesne hlačice i majičicu, bolje ćeš prodat svoje pjesmice,.... ah, licemjerje...
kad je tako "fina" nek kaze sta joj predstavlja ovaj znak na slici koji je napravila svojim rukama..?? smeće masonsko, lahko joj je po Pakistanu prodavat muda pod bubrege gdje je 90 % stanovnistva nepismeno u na svaki obris zenskog tijela im se dize ona stvar!
...a šta predstavlja znak?
Nije valjda i ona Masonka... :)
prokleta iluminatti...
Slobode, u smislu da možes hodat ko rasčerupana kokoska, a niko neće skontat?
KUR'ANSKI AJETI O LICEMJERIMA (1) Bolnu patnju navijesti licemjerima, (An-Nisaa: 138) (2) Licemjeri će na samom dnu Džehennema biti i ti im nećeš zaštitnika naći; (An-Nisaa: 145)
GOSPODE BOZE.OTKRIVANJE STOMAKA VULGARNO.JESTE ISLAMSKIM MONSTRUMIMA.DOBRO SI PROSLA DA TE NISU KAMENOVALI ODSJEKLI TI SISU.NESTO NAJ SVETIJE JE ZENSKI STOMAK U KOJEM SE RAZVIJA NOVI ZIVOT.TOLIKO O ZENSKIM PRAVIMA I SLOBODAMA UISLAMU.SADA MI JE JASNO STO PLIVACICE IZ ISLAMSKIH ZEMALJA U BAZEN ULAZE KAO U RUDNIK S RADNIM ODJELOM SLJEMOM I GUMENIM CIZMAMA NA SEBI.
Vjerski gledajući licemjerna je. Seksualno gledajući...hmmmm.
...ja kol'ko znam, u trbušnom plesu se upravo i vidi stomak...malo sam k'o zbunjen...
volim trbušni ples
...jedno je porijeklo, drugo je prihvaćenost...analogija sa đurđevdanom / ostalim slavama, koji nemaju blage veze sa hrišćanstvom...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čudi me da je nisu već kamenovali...u svakom slučaju svaka čast djevojci !
Izbor je cudo jelde ?
Posebno kad ti drže pusku pored glave dok slobodno biras...