Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
....\"navodno je rekla svojim prijateljima da bi mogla razmisliti o svojoj kandidaturi za predsjednicu SAD-a.\" \"navodno je rekla da bi mogla razmisliti\" i wow koja je to sada spektakularna vijest\"
Ne mogu da vjerujem koliko pravopisnih grešaka ima... Užas!! Ne piše se \"zvjezda\", nego \"zvijezda\"!!
Oj, što ne mogu više ovih napada na sa-x!!! Ljudi pišu novosti na svoj način, ako ti se ne svođa- NEMOJ DOLAZITI!!! Kratko i jasno, šta se svi sad kur*ite u komentarima
Ovo je jedina glumica koja bi nesto i mogla da promijeni kad bi usla u politicki zivot ....i moja bi zelja bila da onda bude predsjednica SAD-a !!
Prvooo nije KANDUJE hahahaa a drugo dosta je više sa takvim LAŽNIM naslovima!!
ne daj Boze
To! Glasaću za tebe. Željom i nadom. Iz Sjedinjenih Bosanskih Entiteta. :D
Nadam se da ces to nekada i biti... :)