Hollywoodska supermama
0

Angelina Jolie uskoro napušta glumu?

Sarajevo-x.com
Američka filmska zvijezda Angelina Jolie ozbiljno razmišlja o tome da ode u ranu mirovinu, kada je njena glumačka karijera u pitanju, kako bi se u potpunosti mogla posvetiti odgajanju svoje šestero djece, otkrila je to američka glumica u nedavnom razgovoru s novinarom BBC-ja.

Izabranica hollywoodskog ljepotana Brada Pitta, naime, ima pune ruke posla s Maddoxom, Zaharom, Shiloh, Paxom i četveromjesečnim blizancima Knoxom i Vivienne, pa joj se predah od filmskih setova čini dobrom idejom.

"Ne planiram se još dugo baviti glumom. Spremna sam da se posvetim još nekim projektima i onda nestanem kako bih se mogla pripremati za ulogu bake jednog dana. Nisam zaslijepljena idejom o tome da nastavim s ovim užurbanim tempom, postignem nešto u životu i budem slavna po svaku cijenu", objasnila je 33-godišnja Angelina koja je osvojila Oskara za ulogu Lise Rowe u filmu "Girl, Interrupted" iz 1999. godine.

Iako slavna glumica priznaje kako "najviše voli biti kod kuće", također kaže kako ne namjerava zauvijek zatvoriti vrata ulogama na velikom platnu.

"Ne vjerujem da ću ikada reći kako nikada više neću snimati filmove, jer možda se pojavi neki interesantan projekat koji će probuditi njenu kreativnost.