Showbiz
0

Angelina Jolie se pretvorila u "svoju sjenu"

FENA
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Angelina Jolie pretvorila se u "svoju sjenu", tako otprilike posljednjih dana tabloidi komentiraju gubitak kilograma nekoć zanosne glumice, nagađajući da boluje od anoreksije.

I dok je prijašnjih godina glumica svjesno pazila na svoju vitku figuru, njezina mršavost sada je posljedica psihičke traume koju proživljava zbog gubitka majke Marcheline Bertrand, koja je nedavno preminula od raka.

Kako tvrde izvori bliski paru, Angelina odbija hranu i svakim je danom sve slabija, što je počelo ozbiljno ugrožavati i njezino zdravlje. Sve to sasvim je dovoljan razlog zbog kojeg se i njezin dečko Brad Pitt ozbiljno uplašio za svoju dragu.

"Čovjek se boji zagrliti je! Imate dojam da ćete je slomiti koliko je tanašna", otkrio je novinarima glumičin poznanik. Glumica je svojom mršavošću šokirala sve prisutne i na dodjeli nagrada Zlatni Globus, a sada je situacija, tvrde upućeni, i mnogo gora.

Nakon majčine smrti, lijepa glumica uopće ne izlazi iz kuće, cijele dane provodi kući s djecom, pokušavajući na taj način preboljeti teški gubitak.