U trećem mjesecu trudnoće
0
Angelina Jolie očekuje sedmo dijete
Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek je hairli
Svaka čast..njih dvoje rade prave stvari :) Nema većeg bogatstva od braće i sestara, samo ih radjate...aferim, Andja ima vise zasluga za ovo..:)
kad bjese ona u sar,mozda ga je tu primila.......
Da je nije napunio Nikola Djuricko na snimanju onog glu pog filma? Kod nas Srba je s p e rma jaka ko kod jarca, odmah se primi. Tako su rekle i 60 000 bih muslimanki.
opet u kuci brangelina - pa lijepa prinova .... cestitke i nek je sa srecom i hairli....
ma mogu oni
e moja Andjo , zar nisi cula da je jucer \"trudna\" jenifer aniston zvala breda da se pomire. crna andjo, nisi znala?? e pa citaj sax-com pa ces svasta cuti.
I Andželina, i Dženifer u isto vrijeme trudne?! Pa, lijepooo, bogami!
Izgleda da Brad radi na njoj punom parom...
Jeste neispravno rečeno bez sumnje. Zna se da kad zena \"očekuje \" dijete, da je zapravo trudna. Ako ih nije rodila, nije ih dočekala nego prihvatila. Tako da ne pricajte gluposti.
USVOJILA, NE USVOJILA, NE MOZETE RECI KAKO I USVOJENA DJECA NISU NJENA?!?! DAKLE OCEKUJE SEDMO DIJETE, NISTA OVDJE NIJE NEISPRAVNO NAPISANO..... NA KRAJU KRAJEVA, SVAKA JOJ CAST!!!
otac Johny Depp...100%
RODIĆE ONA MALU FATU KAKO JE POČELA...PUNO SE DRUŽI S NAŠIMA,A NAŠI KO NAŠI, NE ZNAJU ZA RIKVERC...
nek ih ,,štampa,, koliko hoće onaj ko može da ih izdržava, a ne oni koji nemaju ni posla , ni kuće pa onda traže od drugih da ih oblače i hrane
ili mozda sedmo i osmo ako budu blizanci,,,, ili mozda sedmo i osmo i deveto ako budu trojke....... sve u svemu neka i m je hairli i sa srecom
SVAKA CAST LJEPOTICE KOJA JE SIGURNO JEDNA OD NAJITELIGENTNIJIH ZENA NA PLANETI...!!! SAMO NAPRIJED...!!!
Sto bi rekli, plodna k\'o zemlja hahah ;)