Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko zagovara pripajanje Srbiji neka ide u Srbiju, ko zagovara pripajanje Hrvatskoj neka ide u Hrvatsku... oduzeti im Bosansko Drzavljanstvo... pa kad dodzu tamo onda ce vidjeti da ih svi zovu Bosanci. A u Bosnu nema nazad eto vam i Srbija i Hrvatska pa se yebite.
Kao da se Bred Pitt zavraćao malo kod Anđeline xD
Kako idioti skoro svaki dan promovisu kladionice i neke mega dobitke i iskljuce komentare
granicni poremecaj licnosti i duga kilometraza. bred pit je totalni hajvan sto je ozenio takvu zenu. i sad pati. ali razumijem, andja je bila 9,5 kad je on ozenio, sad je 7. lude su vatrene i tesko ih je zaboraviti. blage zene se sjetis svakih 5 godina po 1,5 sekunda :D
@Ocjenjivach3 rekao je drug platon, prije 2100 godina odprilike, "niko se ne mrzi kao onaj sto govori istinu". jedan moj drug alkoholicar je isto rekao, ne znajuci za izreku koja se pripisuje platonu, dodajuci "...jer oni pokazuju ljudima koliko su suplji". istinu je zborio, cini mi se.
@Ocjenjivach3 to nije rekao Platon.