Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nazalost, neki ovdje imaju pravo... mislim ako je dato u sevap, nema tu na cnn-u na veliko sad propagirati... a isto i za porez je istina... u svakom slucaju i pored toga mora im se priznati da su u tom svijetu slavnih i bogatih zaista manjina... ima ih i bogatijih toliko puno, ali niko od njih ni kinte ne dadne... ipak BRANGELIA-Svaka CAST!
Michael Jackson je dao preko 400 mil.dolara, osnovao Heal The World Foundation i podrzavao jos 39 organizacija. Ipak, niko nije htio da pise o tome, mnogo je zanimljivije bilo citati svaki dan kako mu je otpao nos, kako je izgubio glas i 1001 izmisljotinu.
ma ja mogu oni
lijep gest ali i nacin da se rijesis poreza.
svaka cast, ne lete visoko kao neki i ne glume bogove, treba na zemlji cvrsto stopalama stojati
Fino, ali: lijeva ne smije da zna šta radi desna, mislim ne znam čemu to propagiranje svoje dobrote. Npr., Federer je dao puno više para iz svog džepa ali većina to ne zna i smatra ga snobom.
Izdvajau se u svemu od svih poznatih licnosti,dal po ljepoti dal po inteligenciji i humanosti! AFERIM! BiH4EVER!
brao ....
Svaka im cast !