Saigrači među zvanicama
15
Andres Iniesta zaplovio u bračne vode
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pazite na djecu, wenger vreba iza coska
Sve najbolje Iniesta, izdanak Zeljine skole.
djecko djecko kad prije ocelavi
Đe mu je perika?
nisam ni rekla da je mrzak svim navijacima Barcelone samo sam napomenula ovima iz klixa da je bio i on i da bi ovaj clanak puno bolje izgledao da su i to spomenuli ali oni nisu nikada do sada rekli nesto pozitivno pa tako da nisu mogli ni sada...
Što si igro...igro si.
aaa vidi jel ovo ona mala mahira sa sedrenika???
napisitre nam koliko je ko dao na kicenje
pa je b em vam pola boga šta vam znači PONAJBOLJI
dodje li joj tito sta u rodu?
Eno amar osim sa svojom masnom kosom krivi usta, da mu nije za zube pecenja zapalo
Jesu li došli Messi i PlatiMi?
@ nadimak - pa nije čoek napaljeni balavac ko ti
Ovako objektivni mediji izvjestavaju: Lionel Messi, Iker Casillas, Xavi Hernandez and Samuel Eto\'o were among the guests.
majstore i sve najbolje
Nijednom navijacu Barcelone Iker nije mrzak 100%, tako da nidje veze ti je to sto pricas.. Naprotiv meni je bas drag, jer fakat ne lici na onog mourinha, i ne vodi njegovu politiku..
svaki dan trenira sa 20-25 ljudi, skupa provedu po nekoliko sati dnevno, više će njih viđati nego suprugu, a na svadu zove samo njih 5-6. j.bo ti taj odnos u kolektivu.