Liberalna teniserka
0

Ana Ivanović: "Nemam ništa protiv lezbijki"

Totalsport
Ivanović: Više se druži sa muškim kolegama
Ivanović: Više se druži sa muškim kolegama
Popularna srpska teniserka Ana Ivanović izjavila je za Kurir da je seksualno opredjeljenje svake žene njena individualna stvar.

"Nemam ništa protiv žena koje se opredjeljuju kao lezbijke. To je individualna stvar, a prema njima se odnosim normalno. Nemam problem s tim, niti ih gledam drugačije. Smatram da je to sastavni dio života" izjavila je Ivanović, koja je dodala da se ne osjeća kao seks-simbol, ali i da joj gode usporedbe sa holivudskom divom Catherinom Zeta-Jones.

"Ne vidim se kao seks-simbol, ali najbolje je da drugi komentiraju na tu temu. Najljepše se osjećam u kućnoj varijanti, u pidžami ili trenirci", kazala je Ana.

Zbog popularnosti je, kaže, znala imati i problema s obožavateljima.

"Znali su biti nasrtljivi, ali ništa posebno. No, događalo se i da mi pošalju neki lijep dar za rođendan", kazala je srpska teniserka koja nema previše prijateljica među svojim kolegicama sa bijelih terena jer su "ljubomorne".

"Zbog toga se više družim sa teniserima. Najviše vremena provodim sa Novakom Đokovićem i Rafaelom Nadalom, koji je jedan od najskromnijih ljudi koje sam ikad upoznala", kazala je Ana Ivanović.