Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MASONI :D
Da imala je jaaako tesko djetinjstvo.. Koja budalestina! Izgleda da ljudi ne znaju sta je u stvari tesko djetinjstvo ili tezak zivot.
Nek se niko ne naljuti, ali to su samo glupi izgovori za uzimanje droge i alkoholizam. Ima nas koji smo imali tesko djetinjstvo u ratu i izgubili jednog roditelja, imali tzv. "ljubav svog zivota", pa smo opet ostali normalni, nismo se drogirali ni alkoholizirali. Inace, nek pociva u miru, dobra pjevacica, ali ne treba sad traziti izgovore i praviti je zrtvom ko zna cega.
Titova...oprastam ti...ne ljutim se...casna pionirska ;p
Dobar joj ovaj tekst iza leđa,...........hehehehe !!!
Sodoma i gomora, narkomanka i alkoholičarka koju je slava ubila, očiti primjer kako danas treba da se živi jer nam je Zapad uzor za život, e pa uživajmo..
Ko joj jeb* mater, dobila je što je tražila, narkomanka peksinava.
Hoce ona da prodaje dusu sejtanu O:) Sve u zivotu ima svoju cijenu.
...samo s' obe noge na zemlji...i sve ok...
http://www.youtube.com/watch?v=zgvUaOuEdwA
Alkoholom protiv narkomanij! Ilije obratno
Sama je sebe ubila,takve ne zalim.Svjesno se ubijala.
You go back to him and I go back to black. Nikad te necu zaboraviti. :(
RIP