Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu da vjerujem kakve gluposti pisete.... Sta ce narkomanka usvajat. Ne glumite zapad. Predozirala se i tacka. Njena krivica.
ovo je fakticki kupovanje djeteta hahha pa sto joj majci nije pomogla naci posao, ili onako malo finansijski pomoci, radi sevapa, nije da nije imala... Amy svetica...
Mi merhametli narod? Fuj, kad vidim komentare, zgadi mi se sve! Mi smo toliko savršeni kao ljudi, da ne možemo ni zamisliti da neko nije tako savršen kao mi! Užas, komentari su jadni!
najvise mi zao ovih njenih fanova sto se ovoliko pale na sve ove vijesti o njoj pa vise ne mogu da razdvoje marketinski trik od realnosti
iskreno, bolesno je to što pišete u komentarima, imajte malo poštovanja. ako ništa, nađite život svoj, bavite se time a ne površnim informacijama.. ona jeste bila ovisnik.. ali pobogu samo gledate negativne stvari, ona je bila dobar čovjek i sve što je u životu htjela je dijete, da bude majka i dobije priliku spasiti nekom djetinjstvo, ugostiti ga, učiniti ga dijelom svog života i vi tako pričate. ako ništa, nije više tu.. ništa nemate od tih komentara. nemam riječi.
Ako tako nastavite još ću početi i da je žalim. Mladi život je mladi život ali onaj je svoj prokockala i zašto da je žalim
Kad budem ka.kio iduci put...mislit cu na vas iftar :):)....eto sta mislim o vasim koemtarima...pusa :)
Jeste zapostili više živi bili barem jedan mjesec da ne budete pakosni.
Sirota djevojcica: - U jednoj narkomanki vidjela uzor i super osobu - Oca nema, majka je nezaposlena i majka misli da ce joj biti bolje kod jedne narkomanke i alkoholicarke - Sad je koristi njena porodica da ovom pricom dodje da para od novinara zeljnih ovakvih gluposti Normalnom paru trebaju godine da usvoje dijete, a ovamo se kao razmatra odobrenje da usvoji jedna zenska koja je na kraju i zavrsla zbog droga, ali od koje sad treba praviti sveticu. Gdje ide ovaj svijet?
Pozitivna vijest sto je trijezna vec nekih 10tak dana...
ova bi sigurno bila plaho dobra mati
Čuj ona dijete da usvoji Nije žvaka za seljaka :P
evo sav sam se najezio, j.e.b.a.la vam ona c.ij.e.lu fa.mi.li.ju c.i.je.lo.m s.a-x.u... ona vam uzor je.be.m vam sve, dr.og.e.ra.si..Ca mr.t.v.a.!
svaka cast odavno nisam procito nesto ovako bolesno
p r c i l a vam vise ami majku dosadnu , ha ja
da je usvojila dijete,kremirala bi ga i usmrkala,mislila bi da je heroin,krizaaa brateeeee
Šta sad pišete svaki drugi dan o njoj kad je umrla? Što niste pisali dok je živa bila?