Showbiz
0

Amy Winehouse ima novog dečka?

Sarajevo-x.com
Amy Winhouse je, po okončanju braka sa Blakeom Fielder-Civilom, viđena u društvu mladića, za kojeg postoji sumnja da je pjevačicin novi dečko.

Pjevačicina majka, Janis Winehouse se obratila Sunday Mirroru i izjavila da je upoznala dvadesetčetverogodišnjeg Alexa Haynesa u svom domu, u Camdenu, London.

Winhouse je u proteklom mjesecu više puta viđena u javnosti sa asistentom menadžera Rayea Cosberta, Haynesom. Njeni prijatelji i porodica su oduševljeni mogućnošću da se radi o novom dečku Amy Winehouse, dok u javnosti slobodno naglašavaju da im se Blake nikako ne sviđa.

Janis Winhouse je za Alexa rekla da je on nježan i sladak dečko. Dodala je da on radi za Amynog menadžera, i da je odnos između njega i Amy ispočetka bio profesionalan. Ukoliko se iz takvog odnosa uspjelo šta razviti, Janis tvrdi da bi bila presretna.

“Blake ju je naveo na krivi put, na droge i samoranjavanje. Njoj je potreban muškarac o kojem ona može ovisiti i koji će se o njoj brinuti”, odlučna je majka popularne britanske pjevačice.

Foto: Daily Mail
Foto: Daily Mail