Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amber= necu se smiriti dok ne dobijem minimum pola para , pola ni manje ni vise...Sram ga bilo mobitelom se gadja , sramota :/
ovo ce pasti na sudu..dep koristi iphone 6 a ovakve masnice ostaju samo od tenka u ruci xperije z2.. provjereno
Mozes misliti jos da si se udala za don Almira?
A kako ova moze dokazati bilo sta.. Ako jeste, ko ga ebe, ali mislim da je ovo jos jedan slucaj gde se zena izvlaci na cinjenicu da je zena i laze, cime obezvredjuje zrtvu zene koja je stvarno zlostavljana. Popalise klitorise curicama iz Afrike, kamenuju zene zbog nicega, tretiraju zene gore od stoke, biju, spaljuju, prosipaju kiselinu u lice, i niko o tome ne prica, ali se prica o kuravi koja ce dobiti dvadeset miliona za nesto sto je najverovatnije laz, nesto sto se nikako ne moze dokazati.
Ma Johnny je institucija.. nije htio ruke prljati pa je mobitelom stres'o.. nisam za nasilje nad ženama al' rijetko koji muž ženu gađa bilo čim (osim ćundarom) ako nije dobro "nalaprdala" prije toga.. imam ja jarugu zaglavio bukse jer mu zena opalila glavom u zid namjerno i rekla šintorima da je pokusala kroše.. shit happens
Tako i jos gore je zasluzila i ona i svaka ona koja se mota oko ozenjenog covjeka. Uzela ga je za sebe i eto joj ga sad!
Gusarska posla
Ma ja bi joj samo rekao... Ma ti si samo glumicaaaa
Ajjjj sude viđaj što me je ošno.
hahhahah
Ali ovaj izraz nepomirljive razlike je genijalan ... svaki razvod razlog nepomirljive razlike...ma reci varamo se, ne volim ga, interes ... kakve razlike... a kad se zabavljaju srodne duse, ma k'o jedna osoba smo bla bla blaaaa. moderna floskula za kurValuk!
Ali ovaj izraz nepomirljive razlike je genijalan ... svaki razvod razlog nepomirljive razlike...ma reci varamo se, ne volim ga, interes ... kakve razlike... a kad se zabavljaju srodne duse, ma k'o jedna osoba smo bla bla blaaaa. moderna floskula za kurValuk!
Samsung Galaxy s7 edge
u zatvor majmune..
ko tebe mobitelom ti njega hljebom
Pala okom na shaku....
Domacin
Priprema poligon za Aquamena :D
Pa se zeni!!!!