Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Abortus zdravstvena zastita i to vise puta
ako sam dobro shvatio ovoj je abortus oblik zdravstvene zaštite. usput karma je najobičnija izmišljotina ljudi u koju vjeruju samo oni kojima je neko nešto nažao napravio, a isti nisu u stanju ništa napraviti protiv toga. iz istih pobuda je i bog izmišljen.
Hahaha teorija ti je niđe veze ,ko te stvori od kapi sjemena Vlado bio si ugrušak sad si čovjek daj batali te tvoje teorije idi se bavi nečim korisnim.
dobra riba ,sjecam je se iz serije Cini
Milano Mangupo
Kad odes ginekologu, pita te prvo jesi li ikada imala abortus. Sto znaci, abortus nije dobar za zensko udravlje. Odnosno, da tijelo zapamti abortus.
Naravno, moraš uraditi kiretažu, drugim riječima, ostrugati sadržaj.
Dođi u bosnu mi smo plodni a ti si nam zakletva, barem generaciji 80/90, biće djece kao oraha.
Kondom je zakon
ma kakvi da zapadne pa moras giometra zvati