Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi nije snino sat, valjda mu se zuri
skino*
Jooooj taj Ronaldo je fakat čovjek koji svojim ponašanjem može ići jako na živce. Gdje je on od Messia, miljama daleko
Ovako je i jadni Ricky Martin glumio zenskarosa, a potajno mastao da se grli sa nekom dlakavom muskarcinom. Nadajmo se da ce i Ronaldove patnje uskoro proci i da ce ove mrsuljave manekene biti samo ruzna proslost.
I onda kazu nije puppet marketinga :)
Ako nemate nikoga da vas gura, a nećete u kriminal onda budite sigurni da nema ništa bez rada i discipline. Nemojte se oslanjati na volju, volja dođe i prođe, razvijajte disciplinu jer samo s njom možete napraviti uspjeh u životu. Disciplina - borba između onoga što hoćeš u ovom trenutku i onoga što želiš najviše u životu.
Svaka čast na prirodnom izgledu gaća nije bilo guranja čarapa u veš kao mali biber 😀
ufff sto volim ove preplanule... mislim na Alessandru naravno :)
priznaj da si roncija prvo pregledao:)hahaha..sala;)