Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosta poučan tekst, nista manje od klixa ne ocekujem
Žuto svjetlo 😂
Tifa je dingospo za tebe
Ovaj ljakse mu majku opsovao i onda očekivao da neće loše završiti po njega.
Vidim lose komentare. Bijelo dugme ostavilo dobrog traga i sa Bebekom i Tifom i Alenom, to je cinjenica
Cijeli članak tekstualno i kontekstno nemaju baš puno veze s realnošću. Da ne kažem s mozgom. Ako je ovaj bivši pjevač ovako izgovorio svoje izlaganje o Tifi i fugmetu, onda je autor objave ovog teksta još gori od njih.
Tifa naderan 24/7 iznuduje pare kolegama za zuto svjetlo!
naslov je ....😬
ono sto se moglo vidjet i zakljucit je to da ste samo dva šupka.... i to je to.... tifu sam zakivo u zvijezde tokom rata i nesto poslije jer sam mislio da je likcina - na kraju se ispostavilo da je samo meljo da ga ne bi neko nafato i poslo na kopanje u ratu..... a ti si bio pakaš i prije i u i poslije rata.... Alijica mali iskompleksirani..... smećar....
ustani pa reci Tifa. koliko je valjo samo za moral. a lokalni neki pridoslica komandant.ga vrijedo i govorio mu u lice da je ceto. pevaj ceto. ali Tifa se izdigo iznad toga.
Alen i Tomson samo kreče nikakav pjevač
N.O. haj moooolim te procitaj text koji si napisao...
Tifa je izgubljen slucaj nazalost nema snage ni da udari jako
Sve su to odavno sazvakane zvake koje nemaju slada, odavno ih vrijeme pregazilo pa nazor nesto natezu. Svi ti stari bendovi 80. su svoje odavno odsvirali, pregazilo vrijeme trend samo sto to oni nece da cuju pa nadju ovce za vunu da ih bodre.
Sta je pisac htio da kaze?Alija,Alija ne filozofiraj bogati!Radis i pjevas za novac,otisao bi ti da nije u pitanju novac.A Tifa je odvalio zato sto si mu se mjesao dok je on pjevao,bio si naporan,kakva svjeta ,kakvi bakraci?
Fino te udario glavom na foru
Bijelo dugme je inače projekt UDBE.