Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
volli covjek bosnu, al iz hrvatske. koji usljo. FUJ
hvali selo, drz se grada.
E sad će Edo meni reći šta je moja zemlja. Da, moja zemlja je BiH, Bosanska Krajina odnosno Turska Hrvatska, bila je to hrvatska zemlja preko 1000 godina...
JAOOO JAOOOOO... ja cjelo vrijeme mislio problem su politicari, al sad zahvaljujuci vasim komentarima vidim zasto ste zivotinje koje nikad nece nigdje dogurati...ovo se odnosi i na HRVATE i na SRBE i BOSNJAKE...svi ste vi jedne velik p.i.c.k.e.e.e.e.e.e.ee.ee.e.e.e dabogda pomrlii SVIIIIIIIII nabijem vas na K.U.R.A.C SVEEEEEEEEE
iz komentara ovdje se lako da zakljuciti kako neki jos nisu nacisto kako im se nacija zove. ja bi najvise volio suocit ove pobornike \"muslimana, pravoslavaca i katolika\" u BiH sa ovim sto tvrde da su boshnjaci. jadni i bijedni moji bosnjaki...muslimani ili sta ste vec,... vi ako nemate naciju i dvoumite se kako da se predstavljate u svijetu to je vas problem i iz istih razloga cete uvijek biti na cekanju,.... i za vize i za prijem u neke asocijacije i u EU a i da vas se uzima zaozbiljno u bilo kojoj sferi zivota. srbi i hrvati nemaju takvih problema i nebi ih ni vi imali kad bi opet poceli da se izjasnjavate kao srbi ili hrvati islamske vjere. pitajte Kustu kako se on sad fino osjeca i koje je olaksanje dozivio time sto ga u normalnom svijetu vise ne gledaju kao muslimana. :-)
Gdje su sad po.tu.ri.čki pametnjakovići koji su sipali stotine komentara da je golmana „Slavije“ napao navijač tog kluba? Amel Muhić navija za „Slaviju“? A idioti sa sarajevo-x neće ni vijest da objave da je A.M. po.tu.rič.ki kreten, prave se da ne znaju! Bljaks... Da se to desilo u Lukavici ili na Širokom bilo bi o:3 za goste i oduzet koji bo, par utakmica bez gledatelja, al\' pošto su u pitanju kulturna sarajevska djeca, onda je sve samo „incident“?!
Marš, po.tu.ri.ce, ti ćeš mi reći!
ma vama niko nevalja.nemate pojma.ako ste tako pametni dajte ,izađite na izbore pa skinimo ovu bagru koja nam je uništila godine života i nastaviće tako sve dok im dozvoljavamo.ovo je cirkus a ne država.mi možemo sebi pomoći. sad će neko reći,šta ti znaš,znam da idu izbori i birajmo bolju budućnost a ne ove što uništavaju vlastiti narod.
slazem se sa nekim od vas, zelen si edo.... i veze nemas. cuj ti bi tako...e pa da to tako ide, mi bismo njemacka bili, a ne ovo sto jesmo. k od ovce
sta ako si turcin u njemackoj?
Moja je RS ... a za ostatkom me libo tookel
EDO djete drago, zelen si ko list. Kako Bosanci, Hrvati i Srbi u USA ne mogu dobiti svoje entitete, tamo su svi Amerikanci. A ti bi tako olako podjelio Bosance na nekakve nacije?
\"Ak’ si Bosnjak iz BiH, to nije samo tvoja zemlja jarane, kratko i jasno\", poruka Edi.
A ZA KOMENTARE KOJI TE ZELE ZA PREDSJENIKA BUDI BRATE NJIMA SVEJEDNO SU MALOUMNI I RETARDIRANI
@denso, @anonimac nemojte vi tisra, zdravlja vam I da dodje u BiH i pocne pricat, najprije bi mu rekli : \"Idi u Hrvatsku pa tamo rise !\"