Počela se zdravo hraniti i vježbati
0
Adele ipak želi smršavjeti
Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Adele ipak želi \"smršavjeti\" wtf
Na žalost pored genocida, urbicida imamo i novi vid CIDA, a to je jezikocid, tj.\"silovanje\" jezika na ovom portalu koji na zalost u svom nazivu nosi ime Sarajevo. Smršavjeti !!!??? Pa vi da na hrvatskim portalima, (sa kojih i kopirate većinu članaka, pošto vaši \"urednici\" nemaju pojma sa engleskim jezikom, a zovu sebe nekim novinarima) vide da je moderno reći \"djecak se govnirao\", umjesto \"djecak se ukakio\", vi biste to kopirali. Zbog takvih tupana poput vas mi Bosanci i jesmo sinonimi za blentave i glupe ljude. Platite boni nekom studentu 20-30 KM i neka vam na lijepom nasem jeziku pise clanke, jer ovo sto vi radite je za tuzbu RAK-u. Da sam ja u osnovnoj skoli rekao \"smršavjela\" umjesto SMRŠALA (k\'o sav normalan svijet), vjerovatno bi mog oca proglasili \"stranim elementom\" i poslali na Goli otok. Brišite ovu bruku odmah ili preimenujte se u Papak-x.com
\"SMRSAVJETI\" ??????????????????? Pa kako vas nije stid samih sebe!???
Krava sama sebi skace u stomak kontradiktornim izjavama. Skontala je da svoje dosadasnje momke nije privukla ljepotom i inteligencijom nego gravitacionim poljem. Svaka cast njenim glasovnim sposobnostima (mada ja licno mrzim to njeno placipichkanje iza mikrofona), ali ova Adele je neka glupaca zesca.
Trebal tebi ljecit kakve komplekse ?
ma ko je ova ?
Toliko o tome da je zadvoljna sto je debela. Svaka debela zena to prica da bi zavarala narod da nije puna kompleksa. Ne znam zasto je grijeh biti u formi, ne znam sta zene svojom debljinom dokazuju. Uostalom, nadjite mi jednog muskarca koji ce radije biti s debelom nego zgodnom zenom :) Zato su te debele toliko i isfrustrirane :)
Pa i ti navede \"prijevod\" nije ni to izvorni nam bosanski, nego ipak malo modernije, zapadnije..
Smrsavjeti?! E ovo vala prJelazi sve granicJe. Da li ste normalni kunem vam se?!
Krava andjeoskog glasa Salim se, i ovako je slatka kao smedji secer :)))
Vi niste normalni, kakav je ovo jezik majke vam!? Smršavjeti!? Haloooo!
ipak ne zeli www.bubni.com pogledajte tamo
mogli bi malo i vi iz redakcije saxa malo smrsavijeti (ovo je pravilna ijekavska varijanta:D) da vam bude lakse te guzove svaki dan uz stepenice vuci
A ko je Adela. Gdje izlazi
Svajka cajst naj grajmaticji Saravjejvo vjeks
Vi nikako da shvatite da index.hr i b92 nisu nasi portali, i nisu pisani na bosanskom jeziku...ima li iko pametan u toj vasoj redakciji da skonta sta je prijevod i adaptacija, i koliko je potrebno vremena da se to uradi prije objave ovakvog teksta?