Komentari (188)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A tvoj posao je da se drogiras kao i do sada.
Otvoreno Aca Lukas kaze “da to sto Severina kaze naravno nije tacno”. Lik otvoreno negira genocid, a seljacke ballijetine ga i dalje slusaju.
Ja ne mogu shvatiti Bošnjaka ili Bošnjakinju da se prijavi u zvijezde granda i da pjeva pred Cecom...to mi je nepojmljivo, najblaže rečeno.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Tvoj posao je da smrčeš i da šutiš. Genocid je bio u Srebrenici i tačka.
Otvoreno Aca Lukas kaze “da to sto Severina kaze naravno nije tacno”. Lik otvoreno negira genocid, a seljacke ballijetine ga i dalje slusaju.
Ali kaze "...za to imaju sudovi da odluce", pa zar nije odlucio sud u Hagu ili treba neki sud iz smrdije da odluci
Rekao je lijepo postoje sudovi....a sud je rekao svoje...samo sto srbi jedno pricaju a drugo rade. Bolestan narod
Legendo ostavi se severine i genocida i nastavi da pravis pjesme kao i do sad.
A tebi Aco Vučić miljenik očito da ti ne treba više droga 🥴😡🤪
A ko ce platiti odstetu porodicama pobijenih Srba? Nije sporno da su muslimani ubijani, ali su i Srbi takodje, kao i Hrvati. Bio je gradjanski rat. Problem je sto se spominju samo ubijeni muslimani.
Ne kenjaj narkomancino
Narkomančina stara !
Ona nije izrekla nikakav svoj stav, vec cinjenicu koja je presudjena i potvrdjena na najvisim medjunarodnim sudovoma, a ti si taj koji ne priznajes medjunarodne presude. Pri tome, nije presudjen narod, vec pojedinci sa punim imenom i prezimenom
Mali isprdak. Smrk smrk...
Aco nije srbin, on je Rom. Cudi me da je komentarise.
Ako ti treba đogiranje ima 1 trening šmrkanje pijeska 800 metara udaljenosti! Pošto si prvak u tome.
Narkic
Narkoman obicni
Aco malo krizira...
Nema većih fašista od Srba i dvoličnih osoba od Srba a Bošnjo je previše merhermetlija npr kad su izjave davali tipa Sretna nova godina svim stsnovnicima koda su oni u Republici Šumskoj jedini stanovnici gdje su u toj izjavi Bošnjaci i Hrvati a da npr Bakir čestita svim građanima hiđersku novu godinu npr u Sarajevu Srbi bi 7 dana u tome izvjestavali kao u slučaju Bakira što je svoju kćer serijatski udavao.
Realno, Aca Lukas je bolji od prosjecnog covjeka. .. Aca jebe#i Lukas.