Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a Hare lepi, i on karindza gdje stigne
čuj Safet Halilović u minskom polju hahahah , stvarno jeli to istina, ja kontala on nezna gdje je šupalj hahah svašta
I Dodik je po_eb\'o 5 snaša iz svog sela. Kad on zapjeva svojim šorom, ženama noge klecaju...
Sto jes jes fali MARSHAL.Legenda.Uz marshala TITA junackoga sinaaa....
a ni cerica...
NEMA TIHIĆA NA SPISKU
Boga ti! Dobar proleter ne diči se okolo. Boga ti! Sofija i Ziby su učitve dame, sa kojima sam samo volio voditi duge razgovore u vozu, i ništa više. Boga ti! Pa Ričard Barton je mene glumio, a Sofija je morala vozom da upozna sve divne krajolike Juge, koju sam gradio toliko godina. Tobože, ovima s Golog je trebao samo dim cigare, da syebu sve što sam joj ja pokazao. Ali Boga ti, pa nemojte o damama tako. Samo vas posmatram!
Tito sa svojih 60 i kusur jebavo Sofiu Loren? ako i je, tesko da je Sofia nesto primjetila:-))))
ljudi, tito je postao faca tek u poznim godinama. zato je JFK-u sigirno bolje upala kasika u med:)
pa ovo je smijesno,,kenedy yebach postoji slika njega i Tita u bijeloj kuci gdje je pola svijeta dalo komentar da doticni lici na Titinog kelnera.... poslije iste Titine posijete levati ameri su poceli da lickaju kenedija istina sto posto ono sto je Tile yebavo od Elizabet Tejlor do Sofije Loren sesdesetih godina onog vijeka ovi smetljari mogli su samo da sanjaju
fali safet halilovic i njegova afera u minskom polju
1. Tito 2. Gadafi . . . . 100. Kenedi
jedino je JFK ista liga sa Shabanom
tito je pojeb\'o vise nego svi oni zajedno. ne valja ovo, radi opet!
ovi su za mene maciji kasalj