Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vazda je Robert takav ;)
što je najbolje ljudina i veliki pozitivac u životu kao i na filmu .... svaka čast :)
Ne samo da je Robert Downey Jr. "čisti sex" nego je i osoba velikog srca. Predivna gesta.
Ljudina..:)
Šta kaže Muhamed iz 6 stoljeća dal je ovo haram ?
..sve je u životu reklama...a radiš reklamu i praviš dobro djelo...praviš znači veču vrijednost (rad)+ dobro djelo..šta je tu loše? hočeš elaborat? - ON...reklamira 2 stvari...film IRON MAN koji treba stiči u kina...i predstavlja izumitelja i njegovu kompaniju umjetnih ruku za djecu! - uz pomoč reklame film zaradi dosta novca...to znači plate ljudima koji su radili na filmu a to su hiljade ljudi ne samo glumci! od čistačica, do prodavača sendvia i sokova! imaju platu i mogu imati dostojan zivot, izdržavati familiju... pomogne momku sa produktom...opet dobro djelo...jer taj momak će sutra pomoči hiljadama pa makar malo odmisliti invalidnost kroz ovakve projekte... i šlag na tortu pomogao djetetu i uljepšao mu i dan i možda i život! - ne gledaj sve tako jednostavno! život je složeniji nego što misliš!
Sejo care ne znaš ništa o meni, samo sam lik sa komentara. Da li je to jasno? Ti misliš da si postigao sve u svom životu uz pomoć boga. Ja ne mislim. Postigao si sve sa svojim radom/naslijedstvom/kockom ili nečim drugim. I nema potrebe da se u stvari koje su objašnjive upliće bog, a pogotovu ne bog sa bliskog istoka. I da ovaj komentar je samo provokacija za ljude koji misle da je njihov Kur'an nešto u čemu postoji odgovor na svako pitanje koje ljudski mozak može da smisli i da je njihov.
...kakav gigantski gest...i od izumitelja i od glumca :-)))
Svaka čast...
laf u srcu