Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Divne, školovane, poslovne...čestitam. I ne gube vrijeme po Klixu k'o mi.
lako je poslovati zenana kad joj pomaze " lik u odijelu iz politickog vrha" ... jesu li zvale poslovne zene iz okoline Tuzle sto uzgajaju malinjake? il samo one sto idu po welness centrima !!
otislo hodati, majka na event a otac u kafanu, a nijedno ni drugo ne poznaju svoje dijete. kuci kad se sretnu kao stranci vratit ce se svako svom profilu i tabletu...to vam zagovaraju vase nevladine organizacije koje zele vise "slobode" za sve, da vas oslobode od svega sto je normalno.
OTISLO HODAT A OSTAVILO DJECU I MUZA PRLJAVO, GLADNO I ZEDNO...
a muz se ne zna sam oprat, nahraniti, napojiti? niti muz moze oprat/nahraniti dijete?
@Irreligionist EH, TO JE PRVI KORAK. KASNIJE CE BITI DA PERE I CISTI ZA NJIMA :) NEMOJ DA SE LJUTIS, ALI JE PORODICA BROJ 1 I ZENINA PRIMARNA ULOGA ODRZAVANJE TE PORODICE U SMISLU DA SU CISTI I SITI
Ne nasijedajte, reklamni tekst. "Jana" voda sa porukom koja kaže: "samo me glupe bošnje kupuju".
Ljudi zensko je lijepo i predivno, al kakvih fuksi potrosenih mozes vidit na Klix Nightlife (najvise Hacienda) ne mozes povjerovati. Zgodna djevojka, ok, ali ima puno toga sto se kod nekih zenskih ne moze nazvat zgodnim.
Auuuuuuuuu.......
da vam nije mame i tate, i njihove plate :D :D ne znate sami guzice oprat a nazivate se poslovnim zenama :P
Ove su gospođe iz Binga. Da se kojim slučajem baviš kakvim poslom i da trebaš prodati u Bingo vidio bih ti kako i koliko su poslovne.Sreca za tebe što se baviš poslom :)
@Han Solo znam da su iz binga, zato sam i napisao.. plavusa kcerka vlasnika prodaje neke fazone uspjesne zene a sta je postigla do sada nista. A u bingo upasti s proizvodima je proces, vise on hoce dobiti za proizvod negonproizvodjac :P
Joj harema drugovi.....
MUU HAREM