Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mnogo hrabar ovaj patriot jbt..sigurno su mu doveli vezanog iracanina da mu dasa pokaze par poteza.
...dragi klix...princ ne dolazi, princu se dolazi :)
Ovaj covjek zaista moze koristiti izreku: Ma boli me k.urac za sve!
Hebao vas Harry :)
Ko o cemu, ti o hebanju. Tebi je samo hebanje na pameti. Te hebes RS, te hebao ovaj klix. Od jutra do sutra, ti samo o hebanju. Kao da te neko hebao u mozak. Odavno nisam vidio shebanijeg covjeka na kliksu. Hajde, hebo ga ti, opusti se malo, shebaces zdravlje tako.
Senad Hazic, Allahov pjesak, stigao pjeske do Meke, bez marke. Otisao do Vatikana bez marke. U Vukovar bez marke. Poderao 4.788.002 para carapa. Princ Harry (Nagari Harry) FAIL !!!
ode popit pivu nasikiro sam se vala bas hocel do tamo doc kad ono doso odo