Nećak Jennifer Hudson
0

Preminuo zbog višestrukih prostrijelnih rana

Sarajevo-x.com
Sedmogodišnji Julian King, nećak zvijezde filma "Dreamgirls", preminuo je nakon što je u njega ispaljeno nekoliko hitaca, saopćila je policija nakon obdukcije.

Zvaničnici iz Chicaga isključili su mogućnost samoubistva tamnoputog dječaka, kao i u slučaju smrti majke i brata Jennifer Hudson.

Julianovo tijelo je pronađeno u ponedjeljak u ukradenom vozilu, ostavljenom na jednoj od ulica Chicaga, a četiri dana nakon što su Darnell Darson (57) i njen sin Jason Hudson (29) ubijeni u vlastitom domu.

Još uvijek javnosti nije poznato tačno vrijeme smrti malenog dječaka, pa tako nije poznato ni da li je ubijen u isto vrijeme kada i njegova baka i ujak ili je ubijen nakon otmice.

Kako saznaju američki mediji, policija vjeruje da su ubistva zapravo posljedica porodične svađe, a vjeruju da će im William Balfour (27), koji je bio u vezi s Jenniferinom sestrom i Julianovom majkom, "moći otkriti više informacija".

Balfour je već uhapšen i u pritvoru je zbog povrede uvjetne kazne.

Mlada oskarovka se, nakon smrti članova porodice, tokom vikenda vratila u Chicago, a u ponedjeljak je morala identificirati tijelo nećaka.

Podsjećamo, Jennifer Hudson prvi put se na TV ekranima pojavila kako jedna od kandidata u popularnom američkom showu "American Idol". Svjetsku slavu stekla je ulogom Effie White u filmskoj verziji pozorišnog mjuzikla "Dreamgirls" iz 2006. godine. Upečatljiva uloga donijela joj je i prestižnu filmsku nagradu Oscara za najbolju sporednu ulogu, te je učinila pravom hollywoodskom zvijezdom.