Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cesto zavidimo slavnim i bogatim. Ali gotovo svaka zvijezda je nekad u toku karijere imala problema zbog slave. Alkohol,droga,depresija....sigurno nije lako citav zivot provesti pod objektivima. Ova mala je od rodjenja gledala slavnu majku. Divu na sceni a bolesnicu u kuci. Uz C.Dion najbolji glas ikada!
cuj dion i houston dva najbolja glasa, smijesno
Pa ona je p.... fim za Hanku Paldum
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Tuzno..
Jeste tuzno,al treba raji stavit do znanja da ne leti puno za parama i slavom,zivot je kratak,treba cinit dobro i uvijek vise voljeti drugima nego sebi...
Waanaasi I kokuzi ginu, navlače se na gudru i tako dalje...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kurva ko i stara drogirana
Maminim stopama, sta ces...
@KSAhunter A koji su bolji? Ovo je moje misljenje.
šta reći,još jedan mlad život ugašen,tužno:(
dzaba sve
Reče ti u dvije riječi sve..
Prokletstvo novca i svjetske slave. I dokaz da sve to ne cini ni sretnim ni manje usamljenim. Tuzno, neka im je laka zemlja.
Crnci su dobri atletičari, košarkaši, boksači ali nikavi su šahisti i plivači.
Pasulj Zavisi...jesu pozamašni :D ali mene je najbolje razbijo Kinez...mali ali čvrst ko kamen...nijesam mogo sjest mjesecima poslije užitka.
Odavno na Klixu nije bilo nešto o njoj... Samo sam došla da vidim ima li komentara tipa "Ovoj famEliji ne mećat' kade u kuću".
Haha pa etoti ga postavi