Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vecina slika je dobra,neke cak jako dobre. pohvala za tipa sa slike br.8
bezveze
MAJO! PRESTANI SE DROGIRATI!
originalna ideja, slike nisu lose, zapravo dobre su, ustvari nema boljih...naj si bolja
COOHL
fotke su super!!! ideja je bitna! najlakse je uzeti aparat i slikati pejzaze. P.S. bilo bi zanimljivo vidjeti fotke Mandraka i Lupige! lupite mog, obojica!
Majo ko ti je ovaj frajer na slici? Dombar,dombar ;)))))) A,slike su ti pravo dobre btw.;) Good job.Keep up with good work.
fantazija! Ko god je ta Maja Bjedic- genije. Brojevi 4 i 5 su mi se najvise dopali. Slike imaju dramu, misteriju, i simbolizam. Aferim, opet, slike su fenomenalne. A Arsen Lupiga-- ne lupetaj, nego ti objavi slike pa onda komentarisi.
do jaja :)
koristi stalak za nocne, naročito za fajer performere i iznenadit ćeš se kako sve puno bolje izgleda. majo ime ti je za pet i sviđa m i se tvoj ukus.
Prde Hasha.......?! Mashalah!
Arsen Lupiga je potpuno upravo. curo ako nesto dobro sa fotografijama koristi fotoaparat ane programe i filtere koji su ti samo "usrali" fotografije i ono malo orginalnosti sto si imala. ali imak fotosi jezera micigen i ostale mrtve prirode su ipak fine.
kurcu nevaljaju , koristis filtere za photoshop i vamo glumis umjetnicu.
bezze pravo
super su slike, svaka cast Majo.