Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RIP
I tebe skupa s njima. Zamisli da nas neko lovi. Kazu vidi ove sto.ke...hajmo iz loviti opasni su.
a jest medo baksuz :D
Zao mi ga jadnicak snaso se u gradu posto gradski medo i oni ga u vukoje.binu neku poslali. Naravno doso nazad sta ce tamo nezna nikog i vjerovatno se izgubio i strado. RIP medo
Poznati medvjed? Cc...
he..bo budalu baš je pravi međed kuće pred auto... trebo sačekat na zeleno pa onda pređi a ne ko međed
Stvarno je li moguće da postoje kreteni kao ovaj zet ??!
http://q.gs/1663782/rafflewinaniphone Prijavite se nagradna igra povodom otvaranja stranice , dodjeljuju dva nova iphone-a Austrijska stranica bazirana oko mobitela , ko voli nek izvoli ha ya :)
ti si niko i nista da odredjujes ko treba da se \"pobije\",a ko ne..ima neko iznad svih nas koji o tome odlucuje,a ti se poklopi i is u svoju pecinu!
ama ja vec govorim 20 godina da svu divljac i sranja treba pobit barem oko bas prometnih cesta.. oko gradova da ne pricam.. nisu mi jasni pede.rcici nesto zastita zivotinja i gova.na, zamisli da ti dijete tako strada bas bi htjeo vidjet!!!!
JUSTIN BIEBER IS GAY!