Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jebo vas B/H/S u šupak!! OVO JE BOSNAA!!
I treba da se kaže bosanski a ne sad skupiti jezike sa cijelog Balkana i tako da nam se zove jezik.Zašto u Srbiji ili Hrvatskoj tako se ne zove?
pa zato sto smo mi glupi kao kurcinaaaaa. Djokovic tu, Srbija ovde, BHS tamo,.. Ma mater vam Jebem!!!!!!!!!!!!!! Jedna, jedina, BIH!!!!!!!!!!!
Djabe serete jer momak je htio igrati za BIH, otac je njegov cak i snimke urucio savezu dok je bio golgater Malma, ali nesposobni savez na celu sa smradom Pusinom je njegovom ocu rekao "imamo mi takvih talenata u Bosni na stotine". Ovo nije suplja ovo je istina i sretno Ibri i sa PSG i sa Svedskom.
"Mal" mahalac! :))
Predobro je :D Steta sto je covjek Svedjanin, jer su ga se nasi iz saveza odrekli pa covjek ni drzavljanstvo nije dobio...
Vuce malo na dubiozu :D
pjesma je super i namjenjena je švedskom tržištu :D
Ovi nasi dijasporci:Jesu u naprednim drzava i imaju vise nego mi ovdje u BiH ali su glupi brate,mi smo za njih svijet izmisilili boga mi.
moras malo poraditi na znakovima interpunkcije.
Hvala profesore,Rumenige.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
koji je to bhs jezik?
To ti je onaj koji ti je mamu naučio.
sta ti laprdas?
Ma brate brisi te ovo nije Zlatan nikakav ni Bosanac ni Hercegovac sta ce nam takvi ljudi, mi imamo svoje ZMAJEVE i usput Zlatane nisi dobro dosao u BiH...
Šta ba nije dobrodošao u BiH?! Jel to tvoja država? Da ti možda nisi imperator pa ćeš mu zabranit?
Sto izapranom dijasporskom mozgu moze biti zanimljivo, ne moze ni djetetu u predskolskoj klupi...