Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A koji će mu vrag diploma sada, rahmet mu duši...
@Prometheus074 Bolje da po njemu nazovu neku ulicu...
"Pocasna fakultetska diploma" To nema nigdje u svijetu. Ne razumijem kako ovo moze uopste nekome da padne na pamet? Ovo mi ide vise na sprdanje nego na neku pocast.
@stefandz ali pazi, nije samo pocasna diploma, to je počasna diploma Fakulteta političkih nauka - koji oksimoron
Kako ste krenuli s.prijedlozima za spomenike necemo moc hodat od spomenika i spomen ploca
Bolje napisite peticiju da se napravi prilaz za osobe u kolicima, i da se dekan napravi invalidom da ne moze ni on dolazit na posao... wtf fakultet nema prilaz za osobe u kolicima i nije bio u stanju da omoguci ovom studentu 🥴
Svasta ce ljudima pasti na pamet.
Kad vidimo ko sve ima fakultetsku diplomu, izlišno je bilo kome davati počasnu.
" Jednom kad umrem... Nemojte se takmičiti tko će me više voljeti. I nemojte govoriti one tužne riječi... Da biste voljeli da sam tu, da me bar još jednom vidite... Nemojte... Čovjek se voli dok je živ. Kada umre, ne treba mu ni ljubav,ni bilo koja riječ... "
Hahhaha mamu vam vasu, sjetite se nekoga kad umre. Definitvno treba na ulicu i ova govna skidati sa vlasti
ne vrijede nama koji smo živi, opet završimo u njemačkoj, a kamo li njemu rahmetliji...
stavite invalidski tocak ili mikrofon i neku spomen plocu ispod gdje pise o cemu se radi na vidno mjesto tj tu kod imperiala gdje je nastupao a manite se imbecilnih prijedloga
Značit će mu puno ako mu je dodjele