magazin
1

Počela prodaja karata za nastup "Lord of the Dance"

Sarajevo-x.com
Kraljevi irskoga step plesa, tvorci spektakla i majstori plesne adaptacije keltske mitologije po prvi put u istoriji nastupaju u BIH.

Performans će biti izveden 21. 05. u Banja Luci (dvorana Borik), 22. 05. u Sarajevu (dvorana Zetra), te 23. 05. u Tuzli (dvorana Mejdan).

Danas je počela i zvanična prodaja karata za sva tri performansa I to na slijedećim prodajnim mjestima: Banja Luka: SKC Borik, Trg Krajine i Hard Rock cafe Sarajevo: Plato Skenderije, Ferhadija, Unitic Tuzla: Kino Art, Sejo i Vili ulična prodaja

Cijene karata su 30, 40, 50 i 60 KM.

Svi koji su na vrijeme rezervisali ulaznice bit će blagovremeno obavješteni gdje iste mogu preuzeti. S obzirom da je interes za sva tri nastupa veliki, organizatori napominju sve zainteresirane da na vrijeme obezbjede mjesto na jednom od tri spektakularna performansa najpoznatijih svjetskih plesača.

Nastupi Lord Of The Dancea nipošto nisu pasivnog tipa jer publika rijetko stiže kući bez najugodnije upale mišića, a sama činjenica da skupina redovito izvede nekoliko biseva ostavlja svakoga bez riječi, kažu iz sarajevskog Art Zone i banjalučkog Front Pagea.