Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad nejma orginala dobar je i plagijat ! ha ja........
Elektroprivreda je najveći pljačkaš u zemlji. Ako pratite na satu, vidjet ćete da jeftina struja uvijek kasni 20-30 minuta, a skupa urani 5-10 minuta. Zato imaju plate po 5 hiljada i njihove lude babe (službenice) oblače se u Gerry Weberu, pričaju o moralu i zgražavaju se nad sirotinjom. A ti, narode, cuclaj cipelu! P.S. + 30%
Pa pretpostavljam onda ili si neko od njih ili neko od njihovih bliznjih ili jednostavno neces da priznas cinjenice.... No nije bitno, kome se svidjaju nek ih slusa kome ne nece vise ic na koncerte i to je to.... Samo u svakom slucaju cuvajte se Gospoje Bi.... :D
ja nesto mislim da neke ljude moze ponijeti ljubav prema necemu... A DA TO NISU PARE... i da odlicni su...
Jel ti to hoces da kazes da odlicni... Da super sviraju.... De ba budi realan. Da je lako svirat svi bi svirali. Iza toga stoji mnogo rada i truda. je da su ovi iz tajnog gaza vidjeli priliku da klepe lovu zbog toga sto svoli Balasa a ovaj ne dolazi u BiH. Sto je Olja zabranila da Nenormalni sviraju njegove pjesme.Pa su odlucili da svoju karijeru grade na tome...
đole legendo pekam je uz tebe
Sve puno kritičara... Hebote, pa mi imamo najrazvijeniju muzičku scenu na svijetu. Svi nešto kritikuju svi nešto znaju... Koliko vas je uopće ikad uzelo gitaru, ili harmoniku... ili udaralo po tepsijama u najgorem slučaju... ma daj, da je sam Balašević došao vama ne bi bilo dovoljno... PIH!
Ma ljudi osim sto pjevaju balaseviceve pjesme nemaju nikakvih kvaliteta. Cisti bezveznjaci. Slusao ih par puta. Harmonikas ko da svira sabana non stop udara po harmonici. Pjevac fula tekstove i tako...
ali ona gara sa cvikama je najbolja isto glumicaXX X filmova :-) lozim se dan dans na nju hahah born star:-)
Ma fotograf je najbolji, *ebo ostale!
ok su ,ali daleko od pravim muzicara barem sto se glasa tice. Nekako mi je za narodnjaka
VIOLETA bila zlatni sponzor. Dijelile se maramice na ulazu.
Slusao sam njih par puta, dobri su, ali ni B o Balasevica! On je kralj, legenda, njegova muzika dolazi iz srca i to je danas vrlo vrlo rijetko...a, sta je najvaznije, on je dobar i pametan covjek!! Djole, volim te, Djole, voli te BiH!
da hoće doći oni iz Zenice Balašević orhestar, pravo su orginalni, ovi iz tajnog gaza su mi više na vrh glave, dosadni su postali.
Uvijek moze bolje naravno, ali ja sam zadovoljan sa nastupom, mada su mi bili bolji prosli put u City Pub-u, kao da im je malo razglas bio neuskladjen, tako da moja ocjena je 8 od 10 :)
Muzicari koji pjevaju tudje pjesme su propali muzicari.
Nije bilo lose, mada su imali los izbor pjesama odnosno redoslijed njihovog izvodjenja. Moglo je puno bolje, ali u vakom slucaju OK nastup :)