Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema mi gluplje omladine od Grandovaca, Lukasa ili kako se vec nazivate mam vam :D
Elektroprivreda je najveći pljačkaš u zemlji. Ako pratite na satu, vidjet ćete da jeftina struja uvijek kasni 20-30 minuta, a skupa urani 5-10 minuta. Zato imaju plate po 5 hiljada i njihove lude babe (službenice) oblače se u Gerry Weberu, pričaju o moralu i zgražavaju se nad sirotinjom. A ti, narode, cuclaj cipelu! P:S. + 30%
stani uza zid, maj.ku ti j3.bem, SACU DA TE UHAPSIM, SACU DA TE PREBIJEM :D
http://www.youtube.com/watch?v=ORLK4ta2hd8
ova dvojica se sprdaju i ovakav stil i mi je iz ebancije, msokri je bio narkoman i zgot oga preminuo, ali ovi osim vuje nista vise ne konzumiraju samo se lepo zebavaju, cak ni ne zaradjuju na koncertima, vidite koliko ljudi mozda 100 coveka, slicno je i u Beogradu malo vise ali oni se zebavaju samo, upoznao sam mikri mausa na nastupu u Zajecaru legenda :)
Sto ne mogu ovih repercica nakostrijesenih, ono ce ti mahati rukama, recitovati i trzati glavom sve dok mu lakat ne uvalis u facu i sve ce se saplitati od one siroke tole dok bude bjezao placuci. Jaki u grupi, misevi solo.
ovi likovi su veoma inteligentni, zato sto za te strofe treba malo razmisljanja, a ne ovo narodno i folk, samo lupaj stihove i pesme nigde veze sa nicim, bolje ovo nego GRAND!!! BGD rap city ;)
PRTI DO SMRTI!!!!!!
Kakva je ovo parada sirotinje?! Idi radi nesto stoko!
sve parti do partija, ja da sam neka vlast, da se nesto pitam, nista vam ne bih dao sto je do mene, marke za mlade ne bih odvojio, ni za zaposljavanje ni koji djavo
E moja tugo...
ziku seljaka, izaso u trenerci u grad.
Nema mi gluplje omladine od ovih repera ili mi samo tako izgledaju ?!