Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sirotinjo i bogu si teska
ma uglavnom kuje i nista vishe...cast izuzetcima :) a nama muskima vazda rucak zagorio :D
Strasno! Samo sam jednom bila u basementu i nikad vise! Culi papci da se otvorio \"sminka\" club pa pojurili iz okolnih sela i sa brda. treba uzeti u obzir i činjenicu da se ovaj događaj odvija srijedom, što znači da osoba koja revnosno studira ili radi ne može izaći srijedom i u četvrtak normalno obavljati svoje radne zadatke. sve nam ovo govori o strukturi posjetitelja gore navedenog događaja, a slike samo potkrepljuju moje navode :)
Dragi moj, kad vec toliko spominjes \"Kljajica\", za tvoju informaciju covjek se ne preziva uopce Kljajic, nego Klaić, malo se bolje informiši!!!
Ako su nam ovo lijepe žene (cure,djevojke) kakve li su onda ružne jadna ti majka...
Bas mi nesto zao ove djece kad procitam vase komentare. Dno, i nema dalje. Kao neke pakosne babe trolate ovdje . Pustite omladinu da se veseli, izlazi. I nek to rade sto vise mogu i uzivaju u svojoj mladosti. Ne razumijem da moderacija ne reaguje na odredjene postove jer stvarno moras biti pakostan da napises takvo nesto za djevojku od 20ak godina. Lijepe, ruzne, mrsave, debele...sta vas briga...ljudi se vesele i meni ih je lijepo vidjeti! A ova formula je poznata i pali na razlicitim geografskim sirinama, pa zasto ne bi i u sa. I mi smo kao kokuzi-studenti izlazili na happy-hour i sl. Nikad boljeg vremena! Nemas banke ali nemas ni brige!
ruzne visocanke,samo do basementa i znaju..
smjesno brate na guzove da piju hahahahaha bas smjesno
previše kuliranja i ono izlaska da se bude viđen
@trident a gdje je to kultura da se izadje ? da ti nisi od onih masnih iz markija,rok teatra,bocka itd... ? :DDDDD eto city pub nam je kao neko \"urbano\" mjesto u gradu pa opet kad god izadjem tamo vidim 20% papaka ortodoksnih ;) ne znam sta ti je urbano i GRADJANSKI ako nije ovaj \"bejs\" ;) sad ko i zasto dolazi tu to je druga stvar :)
slazete li se da na ovim slikama ima manje od 3 lijepe cure? slazete li se da na ovim slikama ima manje od 3 lijepe cure? slazete li se da na ovim slikama ima manje od 3 lijepe cure? slazete li se da na ovim slikama ima manje od 3 lijepe cure? slazete li se da na ovim slikama ima manje od 3 lijepe cure? slazete li se da na ovim slikama ima manje od 3 lijepe cure? slazete li se da na ovim slikama ima manje od 3 lijepe cure? slazete li se da na ovim slikama ima manje od 3 lijepe cure? slazete li se da na ovim slikama ima manje od 3 lijepe cure? slazete li se da na ovim slikama ima manje od 3 lijepe cure? slazete li se da na ovim slikama ima manje od 3 lijepe cure? slazete li se da na ovim slikama ima manje od 3 lijepe cure? slazete li se da na ovim slikama ima manje od 3 lijepe cure? slazete li se da na ovim slikama ima manje od 3 lijepe cure? slazete li se da na ovim slikama ima manje od 3 lijepe cure? slazete li se da na ovim slikama ima manje od 3 lijepe cure?
daj ba sa-x nemojte nas brukati...lijepe, kulturne i pametne djevojke na ovakvim mjestima necete naci...sarajevo ima mnogo ljepsih djevojaka od ovih kuravela
PAPANLUK NA JEDNOM MJESTU ISTO KAO I SKORO CIJELI GRAD.NIJEDNA DJEVOJKA KOJA DRZI DO SEBE NECE DOCI NA OVAKVO SELJACKO SIJELO ILI PRELO.GOMILA GLUPACICA.POGLEDAJTE SAMO NJIHOV IZRAZ LICA.........AMEBE ILI BEZKICMENJACI
Joj puni ste negativne energije. Fine su djevojke,šta se pravite pametni. Odmah sponzoruše,glupače itd.,itd.Curice uživaju u svojoj mladosti,da mi je samo vidjeti Vas koji pišete loše komentare,na šta Vi ličite. Ja sam žensko ali uvijek me obraduje kada vidim lijepe i sređene djevojke,jer i sama sam takva,samo malo starija :-))
@sa-girl E moj Sydney. Razumijemo te daleko si a oko tebe temo sve lepojke jelda. Hahahhah. Sve sami zgabori oko tebe pa ti vamo fino i govno nase. Da mi te je u Banjaluku odvesti isijaz bi dobio