Slavna rokerka
43

Nakon povratka na scenu, smiješi joj se sreća i u ljubavi: Zaručila se Avril Lavigne

I. B.
Zaručila se Avril Lavigne (Foto: Instagram)
Zaručila se Avril Lavigne (Foto: Instagram)
Kanadska pjevačica Avril Lavigne čije su hitove pjevušile mlađe generacije nakon nedavnog povratka na scenu sada je objavila zaruke sa svojim dečkom Modom Sunom.

Avril je neko vrijeme nestala iz javnosti zbog lajmske bolesti, a sada su, izgleda, u njenom životu počele cvjetati ruže.

Nakon što je nedavno izdala svoj novi album, Avril je sada na svom profilu podijelila i sretnu vijest, a nizom fotografija dala je do znanja da je rekla "da" svom dečku rokeru Modu Sunu.

"Da. Volim te zauvijek", napisala je pjevačica koja je za strane medije priznala kako je to bila najromantičnija prosidba koju je ikada mogla zaželjeti.

Mod je pred Avril kleknuo u Parizu, a zaprosio ju je na Seni uz šampanjac, ruže i zvukove violine. Na fotografijama koje su osvanule na oba profila, par nije skrivao sreću zbog novog zajedničkog poglavlja koje se nalazi pred njima, a pokazali su i kako izgleda pjevačicin zaručnički prsten.

"U njemu su ugravirane riječi "Zdravo, ikono", prve riječi kojima mi se obratio. A unutra ima i 'Mod + Avril', ispričala je pjevačica za People.

Pjevačica je spomenula kako je Mod od početka znao da želi prsten sa dijamantom u obliku srca jer su na dan kada su se upoznali oboje nosili prstenje u obliku srca.

"Od tada ih nosimo svaki dan, tako da je jedino prikladno bilo imati i zaručnički prsten istog oblika", rekla je ona.

Avril je Moda upoznala sasvim slučajno i to, kako ona tvrdi, kada uopšte nije željela imati dečka. Svoju vezu ozvaničili su na crvenom tepihu na dodjeli MTV-ovih nagrada u septembru 2021. godine, a Avril se iste godine pojavila i u spotu za njegovu pjesmu "Flames".

Ovo će biti treći brak za Avril koja se 2015. razvela od Chada Kroegera nakon dvije godine braka. Također, bila je udata i za Derycka Whibleya u periodu od 2006. do 2009. godine.

Avril je nedavno javno govorila o svojoj bolesti, čije je prve simptome počela osjećati 2014. godine.

"Bila sam u krevetu dvije godine. Bolest prenosi krpelj koji je zaražen spiralnom bakterijom i morala sam uzimati nekoliko različitih antibiotika istovremeno koji polako ubijaju tu bakteriju", otkrila je tada pjevačica.