Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi kod Rileta Pupnjace.
Koga ja znam i klix zna, koga ne znam ni klix ne zna 😂😂
Sto je vise kleveta i lazi, SFF nam je miliji i drazi !!
Previše je ovo glamura u pokušaju za najsiromašniju zemlju Evrope. Nisam hejter, volim ovaj svoj grad, ali SFF je postao festival istih (većinom nebitnih) faca kod kojih se mijenjaju samo kompleksu, od loših ka gorim. Kao i cijeli naš grad, SFF je podlegao planačkom kompleksaškom mentalitetu koji su od u njega uveli njegovi novi žitelji sa svojim ruralnim navikama.
a gdje je ,,ejup,,on zna engleski i ima svoj faaakuuultet ahaaaaahaaa
Elita u svojoj narcisoidnosti vidi samo odraz sopstvenog lica kome se divi.Čovjeku posvećenom samom sebi nije potreban vođa i idol.
U suštini,svjet živi po konformističkim obrascima .Sputva ga prekomjeran i zaludan rad ,strah od novog,jednosmjeran način života,potrošački mentalitet,opsjednudost spektaklom.Potrošačko društvo je odraz nekulture.Prošlo je vrijeme revolucija i prevrata.Šuplji ljudi ne mjenjaju svjet.
U šta li mlitavi Forto gleda na zadnjoj slici
Nikakav glamur ne može sakriti očaj tamnog vilajeta...
Vise komentara na jednu temu o Dodiku nego svi clanci o SFF-u. Puna je .ita raji svega nemaju druga posla nego da komentiraju ove nehljebe. Dajte Dodika da se razmeracimo.
Selo moje malo, ljepse od Pariza
Lijepo
Slika 11 Brad Pit
Sarajevo u punom glamuru. Prekrasno je.
Kakva je ovo muzika u pozadini. Joj dosade i ugođaja. Klavir -.-'
Hocel nova vlast smijeniti i Purivatru?
Nema slika :(