Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobva pjesmica, u ćuzi nam puštaju samo Wovfganga Mocavta, tako da je ovo vaj za moja uvenca
Ode zoster u politicke bendove :D .. Al ja sam misljenja da gavrilo nije terorista.. Tehnicki jeste.. al cilj opravdava sredstvo,valjda. Da se nadje neki da rokne dodika ovdje bi ga kovali u zvjezde?
...nemoj baš tako zaj­ebavat :)))
Ubio je prestolonasljednika i njegovu trudnu zenu u njihovoj zemlji.
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
podsjeca u nekim dijelovima na Tri ratna havera...inace imaju i boljih...a gavrilo i atentat...samo se tudji interesi,u ovom slucaju srpski i austrijski, prelomili preko bosne...ko mnogo puta u istoriji...helem skino nam jedne a natovario druge...za Bosnu nimalo znacajan osim sto su Bosnjacima poslije pouzimali sve...slicno ko i 45'...
za vrijeme Osmanske imperije, begovi bošnjaci muslima su imali 2/3 zemlje dok su srbi bili kmetovi-radili poljoprivredu za nas Bošnjake, dolaskom austro-ugarske je to i potvrđenjeno upisivanje postojeće situacije u katastarske planove. Balkanskim ratovima, pa terorističkim činim zločinca gavrlia počinje se mijenjati situacija i vladavina hegemonije srba i sistemski mijenjanje položaja bošnjaka u statusnom pložaju i otimanje zemlje (legalno konfiskacija i nacinalizacija i dodjeljivanje srbima nakon toga) što je kulminiralo 92 i sad imamo sitaciju gdje Bošnjaci konačno opet mogu da slobodno grade ovu zemlju. Iz tog razloga je za jedne heroj a za druge zločinac
Pravda za Ferdinanda!
Rađanjem nacija sredinom 19. st. i Prvi i Drugi sv. rat na Balkanu nije završen, a sve zbog naciija i NACIONALISTA.
Tuga brate, kasnimo za ostatkom Evrope makar 200 godina. Oni tu furku nacionalni država davno isfurali, sad furaju multinacionalnu i ujedinjenu Evropu a mi još uvijek u 21. st. pokušavamo da stvaramo neke nacionalne države.
...imali smo multinacionalnu...
Dzesi Eriče..ccc
O ne... Nadam se da u nedostatku velikih licnosti iz svoje duge istorije (od davne 1992) necete vise pjevati o nasim velikanim!!
Ono sad treba da me interesuje šta je ovaj narkoman otpjevao?!
Ko kaze da treba? Ne treba. Ali nije to pravo pitanje. Pravo pitanje je: Treba li neko koga ne zanima Zoster citati clanke o njima?
Vjeruj da ga nisam ni pročitao. Dovoljno mi je da mu vidim ovu narkomansku njušku, pa da napišem onako kako sam napisao.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SAFET ISOVIC - GAVRILO PRINCIPE http://www.youtube.com/watch?v=ot-napZi3FE&feature=kp
Dobra!
...džibril...